Award-Winning Bathroom

Simple Elegance with a Warm Glow

Award-Winning

Our client requested an updated master bathroom that would have timeless elegance, be highly functional and be wheelchair accessible. So form, function, beauty and universal design were all a priority.

For this project we were able to expand the size of the bathroom by moving an outside wall that looked into a courtyard. Since the courtyard was never used, it was a great opportunity to expand the space. We further improved access by enlarging all the doorways.

The end result is a bathroom that feels like a five-star hotel bathroom, not a typical ADA accessible bathroom.

Natural light was restored to the bathroom when the courtyard view was replaced with a large skylight. In addition a small wide window was installed above the shower which provides privacy and brings in the natural greenery of the trees shading the house.

Custom cabinets fill the master closet that completes the elegant feel from the bath through the closet.

The end result is bright, fresh, highly functional, unobstructed space. It has become a masterpiece that the homeowners often showcase to their family and friends.

Details
Location Dallas Texas

Let's Get Your Project Started

Call Now ButtonCall Us Now